WEB TASARIMINI NASIL YAPIYORUZ?


E-posta ve/veya telefon görüşmesi ile sizden aldığımız web sitesi tasarımı çalışmasına ait bilgiler doğrultusunda size bir fiyat teklifi hazırlanarak fax veya e-posta yolu ile size iletilmektedir. Gerekirse veya sizin talebiniz doğrultusunda sizinle daha sonra detaylı ikinci bir görüşme yapılmaktadır.
Sizin fiyat teklifimizi uygun bulmanız durumunda; sözleşme yapmak, tasarım çalışmasına başlayabilmek için sizden gerekli bilgileri almak için ikinci bir görüşme yapılmaktadır. Şehir dışındaki müşterilerimizle bu görüşmeler telefon ve e-posta yoluyla yapılmaktadır. Bu tür çalışmalarda mesafenin önemi yoktur.
Görüşmelerde web sitesi tasarımı çalışması için gerekli logo, slogan, ürün bilgileri, referanslara ilişkin bilgiler, firma bilgileri vb. gerekli bilgileri sizden temin ettikten sonra tasarım çalışmasına başlanmaktadır.

Sözleşmenin yapılmasına müteakip, vakit kaybetmeksizin bir yapım aşamasında sayfası oluşturularak web alanınıza yayınlanmaktadır. Web sitesi çalışması sona erene kadar sitenizi ziyaret edenlerin size ulaşabilmeleri sağlanmış olacaktır. O andan itibaren alan adınız ve e-mailleriniz çalışmaya başlamış olacaktır.
Sizin görüş ve önerileriniz doğrultusunda yapılan çalışmaları kendi alan adımız altında size için açılan geçici bir alanda (Ör: http://www.ankatekiletisim.com/deneme/) yayınlamaktayız. Bu sayede nerede olursanız olun web sitenizin tasarımına ilişkin çalışmaları her an takip edebilir ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.
Tasarım çalışması bittikten sonra sizin onaylamanız durumunda web sitenize ait dosyalar sizin alan adınıza yayınlanacaktır. Ve web siteniz yayınlanmaya başlayacaktır.
En son aşamada sizden alınan kriterler doğrultusunda arama motorlarına kayıt başvurusu yapılmaktadır.