BLUEMAX

Bluemax ürünlerinizi, hizmetlerinizi ve kurumunuzu Bluetooth teknolojisi kullanarak metin, resim veya video göndererek tanıtımınızı ve reklamınızı yapabileceğiniz bir Bluetooth tanıtım uygulamasıdır.
Bluetooth teknolojisi sürekli gelişmekte ve birçok cihaz (mobil telefonlar, ipodlar, el terminalleri, ipaqler ve el bilgisayarları) günümüzde Bluetooth özelliği ile donatılmıştır.
Bluetooth ve kablosuz pazarlama günümüzde şirket ve kurumlara etkili ve anında tanıtım yeteneği kazandıran ve rağbet gören pazarlama ve satış tekniklerindendir.

Bu tıpkı mobil cihazlara SMS mesaj göndermek gibidir. Mobil reklam ve mobil pazarlama teknikleri önümüzdeki yıllarda gittikçe daha da artacaktır.
Bluetooth üzerinden mesaj gönderdiğinizde, telefonlardan mesajın kabul edilmesi için onay alınarak gönderim gerçekleştiğinden spam özelliği taşıyan bir mesaj türü değildir ve 100% ÜCRETSİZDİR!
Yapmanız gereken tek şey Blumax'i indirmek ve Windows işletim sistemi olan PC veya diz üstü bilgisayarınıza kurarak küçük bir Bluetooth dongle'i kullanmak.
Piyasada bulunan bazı Bluetooth dongle'ları 300 metreye kadar etkilidir. Bu da 1800 metre karelik bir alana mesaj gönderebilir ve hizmetlerinizi tanıtabilirsiniz demektir.
  
İçeriğiniz ne olursa olsun , ister yazı, ister resim, ister animasyon, ister video, hiçbir ek bedel ödemeden, sadece bir Bluemax'ı alıp kurarak, yıllarca ve yüzbinlerce mesaj gönderebilirsiniz.Bluemax'ı bluetooth donanımına sahip bilgisayarınıza yükleyerek hem de mesajlarınız kaç kişiye gönderilmiş, kaçı kabul etmiş , kaçı reddetmiş görebilir, istatistiksel analizlerini alabilirsiniz. Bluetooth ile pazarlama , yani bluetooth marketing konusunda en etkili silahlardan biri olan bu yazılım ANKATEK BİLİŞİM güvencesiyle sunulmaktadır

 
NASIL KONUMLANDIRABİLİRİZ?

 Anlık indirimler ve duyurularda
Billboard, afiş, Reklam Panosu gibi görsel iletişim mecralarının içinde kullanılarak pekiştirici etki oluşturma
Resim,video,müzik ve ses dosyası paylaşımlarında
Ürün veya hizmet tanıtımlarında
Sosyal sorumluluk kampanyalarında
Kampanya duyurularında
Markalaşma çalışmalarında
İletişimin zor kurulduğu kalabalık ve çok sesli ortamlarda.
Birbirinin aynı işi yapan işyerlerinin bir arada olduğu ortamlarda fark yaratmak ve müşteriye ulaşmak için.
DENEME SÜRÜMÜ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 
  • Ofismax
  • ÜYE TAKİP
  • EvrakMax
News image

OFİSMAX

YENi ÜRÜNÜMÜZ OFiSMAX V2.0 SİZ DEĞERLİ KULLANICILARIMIZIN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR.Ofismax müşterilerinizin, bayilerinizin, üyelerinizin veya hastalarınızın ...

Devamı
News image

ANKATEK ÜYE TAKİP

Teknolojik gelişmeler ve bilişim sektörünün hayatımızın her alanına girmesi ile Esnaf Odaları tarafından ihtiyaç duyulan yazılımlardan biri olan üye takip ...

Devamı
News image

EvrakMAX

Dijital Arşiv ve Döküman Yönetimi Sistemi Dijital arşiv sistemi, dokümanların kağıtsız ortamda yönetilmesi ve sayısal ortamda saklanmasıdır. Burada temel u...

Devamı