YENi ÜRÜNÜMÜZ OFiSMAX V2.0 SİZ DEĞERLİ KULLANICILARIMIZIN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR.

Ofismax müşterilerinizin, bayilerinizin, üyelerinizin veya hastalarınızın bütün bilgilerini  saklamanıza ve ihtiyaç duyduğunuzda kolayca ulaşmanıza imkan sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Gireceğiniz bütün kayıtlara, detaylı arama özelliği sayesinde en kısa sürede ulaşırsınız.
Gelişmiş ajanda özelliği ile randevularınızı, hatırlatılmasını istediğiniz işleri belirleyeceğiniz gün,saat veya dakika içerisinde hatırlatacaktır.
Raporlama ve etiket basma özellikleri toplu bildirimlerde zaman ve işgücü kazandıracaktır.
Kullanmaya başladıktan kısa bir süre sonra vazgeçemeyeceğiniz programınız olacaktır.


OFİSMAX Ne işe yarar?  Yazılım sektörünün hızla geliştiği günümüzde bilginin gücü tartışılmaz boyutlara ulaşmıştır. Müşteri kazanmak ya da kaybetmek firmaların teknolojilerine yaptıkları yatırımlarla ölçülür olmuştur.Yeni müşteri kazanma maliyeti var olan müşteriyi elde tutmaktan çok daha fazladır.
    Ofismax  programı pratik kullanımı ve kullanıcı odaklı tasarımı sayesinde müşterilerinize ait her türlü bilgiyi saklamanıza ve ihtiyaç duyduğunuzda kolayca ulaşmanızı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
    Ofismax günümüzün değişen ve gelişen şartları ön planda tutularak tasarlanmış olduğundan sizin belirleyeceğiniz kriterler doğrultusunda istediğiniz müşterilerinize ulaşma imkanı sunar. Doğum günlerini hatırlatır, etiket , zarf ve mektup hazırlar, raporlar üretir.
   Ajanda özelliği sayesinde günlük,haftalık,aylık ve yıllık randevu ve işlerinizi kayıt altına alabilir.İstenilen gün ve saatte hatırlatmasını isteye bilirsiniz.
   Ayrıca yerel ağdan kullanımı sayesinde çalışanlarınıza günlük iş ve görevleri tanımlayabilirsiniz.
 
  • Ofismax
  • ÜYE TAKİP
  • EvrakMax
News image

OFİSMAX

YENi ÜRÜNÜMÜZ OFiSMAX V2.0 SİZ DEĞERLİ KULLANICILARIMIZIN HİZMETİNE SUNULMUŞTUR.Ofismax müşterilerinizin, bayilerinizin, üyelerinizin veya hastalarınızın ...

Devamı
News image

ANKATEK ÜYE TAKİP

Teknolojik gelişmeler ve bilişim sektörünün hayatımızın her alanına girmesi ile Esnaf Odaları tarafından ihtiyaç duyulan yazılımlardan biri olan üye takip ...

Devamı
News image

EvrakMAX

Dijital Arşiv ve Döküman Yönetimi Sistemi Dijital arşiv sistemi, dokümanların kağıtsız ortamda yönetilmesi ve sayısal ortamda saklanmasıdır. Burada temel u...

Devamı