NEDEN TOPLU FAKS?
Etkin iletişim artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Gelişen teknoloji ile mesafelerin daha da küçüldüğü dünyamızda, bilgiye en hızlı şekilde ulaşmak ve bunu paylaşmak önemli bir sorun olmaktadır. Bilgiye ulaşmak çok değerli iken Geleneksel iletişim yöntemlerinden çok daha etkili, hızlı olan sistemler önem kazanmakla birlikte bu sistemleri kullanan kurum ve kuruluşlar büyümektedir! Belgeleri ulaştırmadaki en hızlı sistemlerden biri olan faks artık daha hızlı ve kolay bir hale gelmiştir.

ANKATEK Bilişim Kolay Faks sistemi ile Internet altyapınızı özel bir donanım veya detaylı bir eğitime gerek duymadan faks göndermek için kullanmanızı sağlayan pratik ve ekonomik bir faks çözümüdür.

Mevcut altyapınızı kullanarak Internet üzerinden faks gönderebilir en düşük faks gönderim maliyetlerini sağlayabilirsiniz.
 
Zaman; Tüm fakslarınız eş zamanlı olarak gönderilir. Böylece binlerce faks alıcılarına eş zamanlı olarak ulaşır. Dakikalar içerisinde binlerce kişiye ulaşabilirsiniz.
 
Raporlama; Online raporlama ile ulaşan, ulaşmayan faksları kısa sürede görüntüleyebilirsiniz. Faks gönderimi sonrası sistemden detaylı raporları görebilirsiniz. Böylece faksların sonuçlarını ve başarısız faksların sebeplerini inceleyebilirsiniz.
 
Bakım-Onarım; Faksınız asla bozulmaz. Bakım-onarım maliyetiniz olmaz.


 TOPLU FAKS SİSTEMİ NASIL ÇALIŞMAKTADIR?


 ANKATEK Kolay Faks Toplu Faks Gönderim Hizmeti ile oluşturduğunuz dokümanları (MS Word, Excel, PowerPoint, Project, HTML, RTF, TXT, TIFF, PDF, JPG, GIF, PostScript vb.), kendi faks altyapınız veya telefon hatlarınızı kullanmadan binlerce alıcıya dakikalar içinde ulaştırmanız mümkündür.


ANKATEK Kolay Faks Toplu Faks Gönderim Hizmeti pahalı faks modemleri, yazılımları ve faks sunucularını gereksiz kılmaktadır. Kullanımı çok kolaydır ve hiçbir şekilde kullanıcı eğitimi gerektirmez. Kullanıcı kolayca binlerce faks gönderimini de en hızlı şekilde yapabilir.  

Kullanıcı ANKATEK Bilişim İle yaptığı anlaşma sonunda dokümanı sisteme gönderir, faks numaralarını kopyala+yapıştır komutlarıyla sisteme ekler ve faksını gönderir. 20 dakika içinde faks raporunu alabilir ücretlerini görebilir. Numara formatı “şehir kodu+yerel numara” formatında olmalıdır(Örn3124308443).

Başarısız, meşgul, yarıda kesilen veya başka bir nedenle gitmeyen faks numaraları için sistem otomatik olarak için 3 defa tekrar arama gerçekleştirir. Bunun sonunda alıcıya ulaştırılmayan fakslar başarısız kabul edilmektedir. Gönderimler, sadece başarılı şekilde alıcıya ulaştırılan fakslar üzerinden ücretlendirilmektedir.